POLEDNÍ MENU

| 18. – 22. 2. 2019,  11.00 – 14.00 |

 

PONDĚLÍ
POLÉVKA
Bramborový krém s pažitkovým olejem 1, 7, 9 38 Kč
HLAVNÍ JÍDLA
Smažené kuřecí řízečky, bramborová kaše, okurka  1, 3, 7 128 Kč
Hovězí steak, pepřová omáčka, grenaille 7 148 Kč
Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík 1, 3, 7, 9, 10 128 Kč
ÚTERÝ
 

POLÉVKA
Zeleninový krém  1, 7, 9 38 Kč
HLAVNÍ JÍDLA
Kuřecí kari, jasmínová rýže  7, 9, 11 138 Kč
Vepřová panenka, houbová omáčka, šťouchaný brambor  7, 9 148 Kč
Zeleninový salát, sleď, koprový dresink  4 128 Kč
STŘEDA
POLÉVKA
Tomatová s bazalkou 1, 7, 9 38 Kč
HLAVNÍ JÍDLA
Uzená kýta, bramborová kaše, okurka 7 128 Kč
Lasagne s hovězím ragú  1, 3, 7, 9 128 Kč
Kuřecí prso plněné sušenými rajčaty, restované brambory 7, 9 138 Kč
ČTVRTEK
POLÉVKA
Italská zeleninová 1, 7, 9 38 Kč
HLAVNÍ JÍDLA
Hovězí plátek na houbách, rýže  1, 7, 9 138 Kč
Míchaný salát, kuřecí strips v panko strouhance,   1, 3 128 Kč
Francouzské brambory, okurka  1, 7 128 Kč
PÁTEK
POLÉVKA
Zeleninový vývar s fritátovými nudlemi 38 Kč
HLAVNÍ JÍDLA
Karbanátek, bramborová kaše, okurka  1, 3, 7 128 Kč
Telecí vídeňský plátek, šťouchané brambory   1, 7, 9 148 Kč
Špagety s rajčaty a parmazánem 1, 3, 7 118 Kč

 

 

TISK

Komentáře jsou vypnuty.