O nás

Meat Beer je moderní česká restaurace. Naše kuchyně kopíruje českou tradici, které dodáváme čerstvost a kreativitu. V naší nabídce najdete pokrmy z lokálních a sezónních surovin, domácí nápoje, vyhlášenou tankovou Plzeň a pečlivě vybraná vína.

"Základem pořádného vaření je, vložit do toho srdce a lásku,“ říká náš šéfkuchař Serhii Oseredko. Láska k vaření ho provázela už od dětství, jeho životní cesta byla jasná... Serhii studoval, stále se zdokonaloval a pracoval na sobě. Stal skvělým šéfkuchařem, jenž je teď nejlepším mužem v naší kuchyni.
Ovšem není v tom sám, jeho pravou rukou je Jirka Hrachový. Ten se vaření věnuje od 14 let, kdy pomáhal vařit v hospůdce na Valašsku, odkud pochází. Jeho studia doplnil 5ti letý pobyt v kuchyních v Anglii, kde sbíral zkušenosti, aby se poté vrátil a zakotvil v Praze. Výčet jeho angažmá je pestrý, vařil v Kampa parku, v La Truff, Zátiší group a Grand Cru. Stál u samého zrodu našeho bistra v Karlíně – Nejen Bistra. Cesty Serhiho a Jirky se spojily poprvé zde v Meat Beer.

Lukáš Lacina
Manažer restaurace

Pavel Minář
Generální manažer restaurace

Jan Vlček
Manažer restaurace

Komentáře jsou vypnuty.